Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مردم تهران در شورای شهر امروز علاوه بر اجرای مراسم سوگند شهردار و انتخابات داخلی، تذکرات خود را نسبت به انتصابات شهرداری، تعطیلی میادین میوه و تره‌بار در عید قربان و اعتراض مردم به ساخت برج دوقلو مطرح کردند.

به گزارش اطلاع‌رسانی راه دانا به‌نقل از تهران نیوز، صبح امروز سه شنبه چهاردهم شهریورماه شورای شهر تهران، ری و تجریش با دستور ادای سوگند شهردار و انتخاب روسای کمیسیون‌ها تشکیل جلسه علنی داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است، در این جلسه شهربانو امانی در تذکری پیش از ادای سوگندنامه شهردار تهران با بیان این‌کهچشم مردم ایران به شورای اسلامی شهر تهران و شهردار محترم است ، گفت: این را می‌دانم که دغدغه شهردار در انتصابات بیشتر از ماست، اما یادمان باشد سیدحسن خمینی گفتند که کوچکترین شائبه مالی در انتصاب مسئولان باید مورد توجه قرار بگیرد.

* توجه به مسائل مالی در انتصاب مسئولان شهرداری

امانی در ادامه با اشاره به اینکه ما شرایط بسیار بدی در بخش آب داریم اظهار داشت: سفره‌های زیرزمینی آب کشور خالی شده است، همه شهروندان تهران خودشان نگهبان آب باشند، دیروز به چند نفر که مسئول آبیاری درختان بودند تذکر دادم که آب را هدر ندهند چرا که روش صحیح را نمی‌دانستند، پیمانکاران باید روش صحیح را آموزش بدهند‌‌.

وی با بیان اینکه امروز در ایران ۱۲۰ درصد سفره‌های زیرزمینی خالی است گفت: ما می‌دانیم که شهردار، سوگند را با تک‌تک اعضای بدنش یاد می‌کند و امیدواریم که به موضوع آب توجه ویژه‌ای داشته باشد.

* مزاح محسن هاشمی با شهربانو امانی

در پایان تذکر امانی، محسن هاشمی رئیس شورای شهر در شوخی با سخنان او گفت «البته آب در سوگندنامه نیامده است» که سبب خنده همگان شد.

* قرائت سوگندنامه شهردار تهران

محمدعلی نجفی ، شهردار تهران در ادامه با حضور در شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش به قرائت سوگندنامه در جمع اعضای شورای پنجم پرداخت که می‌توانید فیلم آن را دراینجاببینید.

نجفی با تاکید بر اینکه در برابر سوگندی که در برابر حق می‌خورم، مسئول هستم و تا پایان عمل می‌کنم اظهار داشت: من در برابر وجدان خودم تعهد کردم که در طول دوران مسئولیتم در شهرداری همه وقت خودم را وقف منافع نظام و شهر تهران و مطالبات تهرانی‌های عزیز قرار دهم.

* سال مالی بسیار سختی برای شهرداری تهران خواهیم داشت

وی افزود: من در طول ۸ روز گذشته که از فعالیتم گذشته است، تلاش کردم به میزان بیشتری با برنامه‌های شهرداری آشنایی پیدا بشوم و با کارشناسان و مدیران هم جلساتی را برگزار کردم، برحسب اولویت‌ها فوریت‌ها چندین جلسه هم با مدیران مناطق و معاونان آن‌ها داشتم.

شهردار تهران با اشاره به اینکه در آستانه مهرماه هستیم و باید به استقبال بازگشایی مدارس برویم اظهار داشت: مسائلی نظیر تبلیغات شهری، آماده‌سازی مدارس و مسائل حمل و نقل برای ما مهم است و فردا هم جلسه‌ای را با وزیر آموزش و پرورش خواهیم داشت.

نجفی خاطرنشان کرد: امسال از نظر مالی سال بسیار سختی برای شهرداری تهران خواهد بود چرا که بخشی از بودجه‌های شهرداری محقق نخواهد شداما امیدواریم با برنامه‌‌ریزی مناسب بتوانیم اوضاع را مدیریت کنیم.

* هیچ کسی حق ندارد به جای من در مورد انتصابات شهرداری تصمیم بگیرد

وی با بیان این‌که امروز ظهر چهار نفر از معاونان جدید شهرداری معرفی می‌شوند گفت: انتخاب افراد از بین رزومه‌ها و افراد معرفی‌شده کار بسیار سختی است، انتخاب مدیران جز به مصلحت نظام و شایستگی افراد صورت نخواهد گرفت. این تصمیمات باعث ناراحتی بسیاری از نزدیکان من خواهد شد.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه هیچ کسی حق ندارد به جای من در مورد انتصابات شهرداری تصمیم بگیرد گفت: تا به حال برخی از دوستان من پیش خودشان برای تصدی عنوان‌های مختلف شهرداری صحبت کرده‌اند، یکی از دوستان مورد علاقه من با سه نفر صحبت کرده بود تا یکی از سمت‌های شهرداری را کسب کند، با کسی نه تعارف دارم و نه رودربایستی. یکی از مدیرانی که مد نظرم بود، دست به لابی زد که بلافاصله او را از لیست خارج کردم.

نجفی در پایان خاطرنشان کرد: به چهارضلعی نهادهای مختلف جمهوری اسلامی، شهروندان تهرانی، اعضای شورای شهر و مجموعه بزرگ مدیران و کارشناسان شهرداری تهران امید بسته‌ام و امید دارم که دست به دست هم دهیم تا کار را بر اساس اهداف مشترکمان پیش بیریم.

* اعتراض به بسته بودن میادین میوه و تره‌بار در روز عید قربان

حسنرسولی، خزانه‌دار شورای پنجم در ادامه جلسه با بیان این‌که سازمان میادین میوه و تره‌بار با همکاری غرفه‌داران محترم نقش قابل توجهی در تنظیم بازار شهر تهران و ارائه خدمت به شهروندان دارند اظهار داشت: امسال همکاران ما در این سازمان توانستند تعداد مراکز ذبح گوسفند را از ۱۶ به ۲۴ مرکز افزایش بدهند.

وی با اشاره به اینکه مطابق برنامه زمان‌بندی میادین و میوه‌ و تره‌بار باید تمام میادین میوه و تره‌بار در روز عید قربان از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ دایر می‌بودند گفت: اما متاسفانه میادین میوه و تره‌بار در آن روز تعطیل بودند و باعث بروز مشکلاتی شد، ۵۰ درصد افزایش قیمت در آن روز داشتیم. علت بستن میادین میوه و تره‌بار چه بوده است؟ من تذکر می‌دهم که چنین مواردی تکرار نشود.

* حضور شهردار تهران در هیأت دولت پس از ۱۸ سال

محمدجواد حق‌شناس در ادامه این جلسه گفت: با خبر شدیم که جناب روحانی موافقت کردند تا دکتر نجفی در جلسات هیات دولت حضور داشته باشد، نجفی از چهارشنبه در جلسات هیات دولت حضور پیدا می‌کند.

* اعتراض جوان شورای شهر به انتصابات شهردار

سپس حجت نظری جوان‌ترین عضو شورای پنجم در تذکری درباره انتصابات شهرداری گفت: من معتقدم که آقای نجفی باید نسبت به شورا و منتخبان ملت توجه داشته باشند و حداقل ما را در انتصاب مدیرانش در جریان می‌گذاشتند چرا که این کمترین حق ماست، شهردارباید حداقل از کمیسیون‌های تخصصی نظر بگیرند.

وی همچنین در اعتراض به انتخاب مدیرعامل موسسه همشهری اظهار داشت: از انتصاب آقای حاجی هم تشکر می‌کنم. امیدوارم با توجه به نزدیک بودن موعد بازنشستگی ایشان، میدان را برای جوانان فراهم کنند.

در ادامه محمد علیخانی در تایید تذکر نظری گفت:اعضای شورای شهر نباید اخبار انتصاب مدیران شهرداری را از رسانه‌ها متوجه شوند.

سپس علیخانی در تذکری نسبت به شرکت واحد اتوبوسرانی بیان داشت که “با وجود احراز اشکال در مخازن برخی از اتوبوس‌ها، امکان به وجود آمدن مشکل در این اتوبوس‌ها است” ومحسن هاشمی، رییس شورای شهر خواستار پیگیری این موضوع و بررسی جدی‌تر شد.

* خطری برج میلاد را تهدید نمی‌کند

افشین حبیب‌زاده نیز در تذکری نسبت به پروژه برج میلاد گفت: گود پروژه فاز دوم برج میلاد که در جوار سالن همایش‌ها قرار گرفته است‌ ایجاد خطر خواهد کرد، درخواست می‌کنم که شهرداری پایدارسازی این گود را در دستور کارش قرار دهد.

اما هاشمی در پاسخ وی گفت: قبل از اینکه شورا تشکیل بشود، از طرف یکی از اعضای شورای چهارم مطرح شد که خطراتی از این جهت برج میلاد را تهدید می‌کند. سپس اعلام شد که خطری در کار نیست، شورا نگاه جدی‌تری به این موضوع داشت و مشخص شد که قطعا برج میلاد را خطری تهدید نمی‌کند. آن چه که خطرساز است، سالن همایشی است که در کنار این گود قرار گرفته است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش با اشاره به اینکه این پروژه به دلیل برخی از مشکلات معلق است و دو سالی می‌شود که این پروژه متوقف شده است اظهار داشت: کارشناسان با استفاده از ابزار دقیق در حال رصد کردن خاک آن جا هستند، ما به این نتیجه رسیدیم که خارج از اختلاف نظر بین شورای شهر چهارم و شورای عالی شهرسازی، شهرداری باید هرچه سریعتر اقدام کند تا خطری متوجه سالن همایش‌های برج میلاد نشود.

* اعتراض مردم به ساخت برج دوقلو در دست پیگیری قرار دارد

در بخش دیگر این نشست علنی زهرا نژادبهرام با بیان اینکه براساس اطلاعات رسیده از شهروندان، زمینی به وسعت ۳ هزار متر در منطقه ۴ در اختیار یکی از سرمایه‌گذاران قرار داده شده است گفت: مردم به خاطر اعتراضی که نسبت به ساخت برج دوقلو داشتند، شکایت می‌کنند و کار متوقف می‌شود اما پیمانکار ادامه می‌دهد،مردم نیز در محل حاضر می‌شوند و اجازه ادامه کار را نمی‌دهند. این موضوع در دست پیگیری قرار دارد.

* انتخابات داخلی شورای پنجم

گفتنی است در ادامه جلسه علنی امروزشورای شهر تهران، ری و تجریش، روسای کمیسیونهای شورای شهر به ترتیب زیر انتخاب شدند:

کمیسیون حقوقی: میرلوحی با ۱۶ رای
کمیسیون محیط زیست: میلانی با ۱۸ رای
کمیسیون بودجه: آروین با ۱۶ رای
ستاد اجتماعی: مسجدجامعی با ۲۰ رای و فخاری با ۲۰ رای
کمیسیون شهرسازی: اعطا با ۱۶ رای
کمیسیون نظارت: حبیب‌زاده با ۱۸ رای

همچنین برای انتخاب یک نفر به عنوان نماینده شورای شهر در پارک‌سوارها و پایانه‌های مسافربری، محمد علیخانی کاندیدای معرفی شده بود کهبا ۲۰ رای انتخاب شد و برای انتخاب یک نفر به عنوان نماینده در سازمان نظارت و مدیریت در تاکسیرانی نیزعلیخانی با ۱۹ رای انتخاب شد.

* آیا پلاسکو را می‌توان با همان ارتفاع ساخت؟

پس این انتخابهاهاشمی با اشاره به تجمع اعتراضی کاسبان پلاسکو گفت: تعدادی از دوستان اعتراضاتی داشتند و تجمع کرده بودند. من برای اینکه متوجه بشوم که چه باید کرد، جلسه‌ای با مالک پلاسکو (مدیر کل بنیاد مستضعفان در تهران) برگزار کردم که ایشان توضیحاتی دادند.

هاشمی افزود: پلاسکو از نظر حقوقی مصادره شده و متعلق به بنیاد مستضعفان است. سرقفلی این مرکز به سرمایه‌گذاران واگذار شده است. متاسفانه هیئت مدیره نسبت به بیمه کردن این ساختمان اقدام نکرده بوده است، از طرفی دادستانی نسبت به آن بخشی که تخریب نشده است، موضوعی اعلام نکرده است.

رییس شورای شهر با بیان اینکه در این منطقه اجازه بلندمرتبه‌سازی به اندازه ساختمان پلاسکو داده نمی‌شود اظهار داشت: موضوع بین مالک، قوه قضائیه و وزارت راه و شهرسازی مانده و مرتفع نشده است، کمیسیون‌های مختلف شورای شهر جلسه بگذارند تا ما نظر قطعی شورا درباره پلاسکو را اعلام کنیم.

سالاری در پاسخ به هاشمی گفت: از دغدغه شما نسبت به پلاسکو کمال تشکر را دارم. از منظر شهرسازی چون پلاسکو در گذشته طبقه‌های زیادی داشته است، باز هم اجازه ساخت همان ساختمان را می‌دهند، ما بعد از حادثه پلاسکو گزارشات مختلفی را داشته‌ایم و این کمیته‌ها مطالبات خوبی هم در حوزه ایمنی شهر داشتند. همه این مطالبات و نظرات باید در کمیسیون‌های تخصصی مورد بحث قرار بگیرد تا به نتیجه برسد.

همچنین حبیب زاده با اشاره به اینکهبخش شمالی ساختمان پلاسکو هنوز سالم است اظهار داشت: در واقع باید رفتار ما با ساختمان غربی مشابه ساختمان ضلع شمالی باشد. این قسمت از ساختمان قابل استفاده است.

حبیب زاده افزود: الان نزدیک به ۳۶۰ واحد در ساختمان ضلع شمالی وجود دارند که بلاتکلیف هستند. شهرداری باید ورود کند و مشکلات ضلع شمالی را برطرف کند تا قابل یهره‌برداری شود.

لازم به ذکر است در پایان نشست علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، عبداللهی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران به ارائه گزارشی از عملکرد ستاد اربعین شهرداری تهران پرداخت که مشروح آن را دراینجامی‌توانید ببینید

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود